Eyl

2023-2024 Eğitim -Öğretim Yılı açılırken Itri Güzel Sanatlar Lisesi olarak gururluyuz.

Ara

Atatürk ün Ankara'ya gelişinin 103. Yıl dönümü olan bu özel günde okulumuza misafir olarak bizleri onurlandıran ve keman resitali ile öğrencilerimize harika bir deneyim yaşatan, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Bölüm Başkanı Sayın Doç. Dr. Vasfi Hatipoğlu beyefendiye, teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

27 Aralık Atatürk'ün Ankara'ya Gelişi'nin yıl dönümünde Şehit Ömer Bozkurt Ortaokulu öğretmenlerinin hazırlamış olduğu ilçe programında Bağlama Öğretmeni Burak Aygün ve öğrencilerimizle enstrümanlarıyla yer aldılar.

Mrt

Okulumuz Müzik Kulübünün  Başkent Öğretmen Atölyeleri kapsamında Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Hasan DELEN ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül KOCA okulumuzda müzik bölümü öğrencileriyle söyleşi yapıldı. Söyleşi de eğitim fakülteleri, icra sanatları fakülteleri, konservatuvar ve müzik teknoloji bölümüne giriş konusuna yer verildi. Öğrenciler üniversite hakkında sorularının cevaplarını bulduğu bu etkinliğe katılım sağladıkları için Doç. Dr. Hasan DELEN ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül KOCA'ya teşekkür ederiz.