ANKARA / SİNCAN - Itri Güzel Sanatlar Lisesi

Ramazan Ayı'nı uğurladığımız şu günlerde,

Kadir Gecesi'ne ve mübarek Ramazan Bayramı'na ermenin arifesinde yapacağımız ilahi dinletisine tüm sevenlerimiz davetlidir.

Dinletimiz 05/04/2024 Cuma günü saat 14:00 'da,

Sincan Belediyesi Lale Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecektir.

Mrt

Sanat Rüzgarı Sincan Itri Güzel Sanatlar Lisesinde esti.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar Koçak, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Bilen ve değerli katılımcılar unutulmaz şarkılara keyifle eşlik ettiler.

Etkinlik öğrenci ve katılımcılar için unutulmaz bir anı oldu.

Mrt

Okulumuz öğrencisi tarafından desen sergisi düzenlendi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuz konferans salonunda sergilenen muhteşem bir programla okulumuz öğretmen ve öğrencilerine sunuldu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan için can vermiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuz ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Eryaman Çocuk Evleri Sitesi koordinesinde çocukların gelişimlerine uygun çizim ve boyama çalışmaları yaparak projeye katkı sunan başta Ali EFE olmak üzere öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Itri Güzel Sanatlar Lisesi 2023-2024

2. Dönem 1. Ortak Sınav Takvimi

Ortak Sınav Takvimi için TIKLAYINIZ.

Mrt

Sayın Milli Eğitim Bakan Yardımcımızın katılımı ile Resim ve Heykel Müzesi'nde düzenlenen İstiklal Marşı resim sergisinde okulumuz batı müziği oda orkestrası ve çok sesli korosu görev alarak okulumuzu temsil etmiştir.

Mrt

Okulumuz gezi, tanıtma ve turizm kulübü kültürel değerlerimizi ve Ülkemizin güzel yerlerini tanımak ve tanıtmak amaçlı gezi düzenledi. İstanbul gezisi için gezi kulübümüze teşekkür ediyoruz.

Mrt

Ankara İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar Koçak; deprem haftası etkinlikleri kapsamında farkındalık oluşturmak için düzenlenen "Deprem ve Biz" konulu resim yarışmasında lise kategorisinde Itri Güzel Sanatlar lisesi öğrencisine ödülünü verdi. Öğrencimizi bu başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

Mrt

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı 1-7 Mart Yeşilay Haftası kutlama programını hazırlayan  Rehber Öğretmenini, Kulüp Öğretmenlerini ve kulüp öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Mrt

Bu tablo, çok değerli bir öğrencimizin çalışması... Bu tablodan elde edilen gelirin tamamı öğrencimiz tarafından Mazlum Filistin Halkına bağışlanmıştır.

Şbt

Bir’iz Edebiyat Derneği ve Itrî Güzel Sanatlar Lisesinin “Her İnsan Bir Şiir” adlı şiir dinletisi 28 Şubat 2024 Çarşamba günü 10.00-12.00 saatleri arası Itrî Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonunda yapıldı. Programda Bir’iz Edebiyat Derneği üyeleri, Bir’iz Edebiyat Genç Yetenekler Atölyesi öğrencileri ve Itrî Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri şiirlerini seslendirdiler.

Şbt

6 Şubat Asrın Felaketinde kaybettiğimiz canlarımız için okulumuz öğretmenlerinden Banu Aygün ve Burak Aygün yönetiminde depremzede öğrencilerimizle birlikte hazırladığımız anma programımız.

Şbt

Sabah ilk ders öncesi 6 Şubat Asrın Felaketinde hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapıldı.