Mrt

Okulumuz gezi, tanıtma ve turizm kulübü kültürel değerlerimizi ve Ülkemizin güzel yerlerini tanımak ve tanıtmak amaçlı gezi düzenledi. İstanbul gezisi için gezi kulübümüze teşekkür ediyoruz.

Mrt

Ankara İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar Koçak; deprem haftası etkinlikleri kapsamında farkındalık oluşturmak için düzenlenen "Deprem ve Biz" konulu resim yarışmasında lise kategorisinde Itri Güzel Sanatlar lisesi öğrencisine ödülünü verdi. Öğrencimizi bu başarısından dolayı tebrik ediyoruz.

Mrt

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı 1-7 Mart Yeşilay Haftası kutlama programını hazırlayan  Rehber Öğretmenini, Kulüp Öğretmenlerini ve kulüp öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Şbt

Bir’iz Edebiyat Derneği ve Itrî Güzel Sanatlar Lisesinin “Her İnsan Bir Şiir” adlı şiir dinletisi 28 Şubat 2024 Çarşamba günü 10.00-12.00 saatleri arası Itrî Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonunda yapıldı. Programda Bir’iz Edebiyat Derneği üyeleri, Bir’iz Edebiyat Genç Yetenekler Atölyesi öğrencileri ve Itrî Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri şiirlerini seslendirdiler.

Şbt

6 Şubat Asrın Felaketinde kaybettiğimiz canlarımız için okulumuz öğretmenlerinden Banu Aygün ve Burak Aygün yönetiminde depremzede öğrencilerimizle birlikte hazırladığımız anma programımız.

Şbt

Sabah ilk ders öncesi 6 Şubat Asrın Felaketinde hayatını kaybedenler için saygı duruşu yapıldı.

Şbt

Itri Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Ekin TAMER TRT EBA'da "Yapabilirsin" programına konuk oldu. Kendisine okulumuz adına başarıların devamını diliyoruz

Ock

Öğrencilerimiz TRT EBA'da yayınlanan Sanat Okulu programına konuk olmuştur.Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ock

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü danışman öğretmeni Sümeyye BİRHAN tarafından koordine edilen   “Deprem Bölgesinde Okuyan 500 Öğrenciye Yardım” etkinliği kapsamında

alınan 500 adet kırtasiye takımını Hatay Ovakent İlkokuluna ulaştırdık.

Ock

Itri Guzel Sanatlar Lisesi ile Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, başta müzik olmak üzere sanat alanlarında yetişecek lise ögrencilerini desteklemek ve yetkinliklerini artırmak amacıyla bir işbirligi protokolü imzaladılar. Öncelikle bir yıl sürmesi planlanan bu işbirligi sürecinde Konservatuvar ögretim üyelerinin de katkısıyla Itri Guzel Sanatlar lisesi müzik ögrencilerinin kapasatilerini geliştirici faaliyetler planlanacaktır. Her iki kurumun uluslararası projeler için de işbirlikleri geliştirmeleri protokol kapsamında planlanmaktadır.

Ock

Türk Dünyası Müziklerini çeşitli Türk enstrümanları ile birlikte seslendiren ve hoş sohbeti için sayın Akdeniz Erbaş'a teşekkür ederiz.

Ock

Gençlik ve Güvenli Gelecek projesi kapsamında okulumuzda seminer verildi.

Ara

Okulumuz Edebiyat zümresi ve Müzik zümresi öğretmenlerinin ortak çalışması ile Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 104. Yıldönümü okulumuzda törenle kutlandı.